Ansigtsbehandling i Lind nær Herning og Ikast

Har du behov for en ansigtsbehandling? Hos Derma K i Lind nær Herning og Ikast hjælper jeg dagligt kunder med en lang række behandlinger, heriblandt afslappende og afstressende ansigtsbehandlinger.

Med min faglige ekspertise, personlig opmærksomhed og behagelige atmosfære, skaber jeg en oplevelse, der ikke blot forbedrer hudens sundhed, men også beriger dit velvære.

Individuel tilgang til skønhed

En afgørende del af min service er den personlige tilgang til hver enkelt kunde. Inden enhver ansigtsbehandling bliver der foretaget en omfattende hudanalyse for at forstå kundens individuelle behov og ønsker. Dette sikrer, at behandlingen tilpasses nøje til den enkelte kundes hudtype og eventuelle specifikke hudproblemer.

Forskellige ansigtsbehandlinger:

Jeg tilbyder 4 forskellige behandlinger til 4 forskellige priser når det gælder ansigtsbehandlinger. Er du i tvivl om hvad der vil være bedst for dig, rådgiver og hjælper jeg dig gerne med at finde den helt rette behandling til netop dig og din hud.

Derma K Dybderensende ansigtsbehandling

Til dig som har behov for en effektiv og skånsom udrensningen af huden Behandlingen indeholder: * 1- og 2. afrens * Peeling * Dybderens * Maske * Afsluttende creme efter din huds behov

499,00 kr

Derma K Luksus ansigtsbehandling

Til dig som ønsker en skøn og afslappende ansigtsbehandling med fokus på velvære og forkælelse af hud og sind. Behandlingen indeholder: * Afrens * Hudanalyse * 2. afrens * Peeling * Velvære massage af ansigt, hals og decolte * Maske efter din huds behov * Afsluttende serum, dagcreme & øjencreme

649,00 kr

Derma K Ultimativ velværebehandling inklusive velvære rygmassage

Til dig som ønsker en afstressende behandling med fuld fokus på velvære og forkælelse af krop & sind Behandlingen indeholder * Velvære rygmassage efterfulgt af: * 1- og 2. afrens * Peeling * Maske, inklusive velvære massage af ansigt, hals & decolte * Afsluttende serum, dagcreme og øjencreme efter din huds behov

749,00 kr

Derma K Teenage ansigtsbehandling

Tilbydes til unge t.o.m. 18 år. Behandlingen skræddersyes efter ønske og behov. Indeholder * 1- og 2. afrens * Peeling * Evt. dybderens * Maske * Afsluttende creme efter hudens behov

449,00 kr

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling i Lind nær Herning og Ikast

Hos Derma K går jeg op i at levere synlige resultater og give vores kunder den bedst mulige oplevelse i klinikken. Jeg stræber efter at give dig en forbedret hudtone, tekstur og glød. Jeg kan også rådgive dig om eventuelle metoder til hjemmepleje eller produkter der kan hjælpe dig med at vedligeholde og pleje din hud.

Ønsker du at forkæle dig selv med en afslappende ansigtsbehandling i Lind nær Herning og Ikast? Så book en tid nu og kom forbi min klinik. Du kan booke en tid enten via vores bookingsystem, gennem mail til dermakdk@gmail.com eller ved et simpelt opkald til 31166158.

Jeg ser frem til at høre fra dig.